Geile foto van het hete Erotracks model: Mandy Slim

Mandy Slim

34 jaar 5 films biseksueel
Favoriet

Toen Mandy Slim nog een jonge tienermeid was, trok ze op een zomerse dag haar stoute schoenen aan en ze stuurde een mailtje naar Kim Holland. Onze Kim Holland heeft natuurlijk wel oog voor een mooie dame en ze zag in Mandy Slim meteen veel talenten. Gelukkig maar, want Mandy werd in korte tijd zeer populair.

Mandy Slim is een prachtige slanke meid met een stralend gezicht. In de eerste sexfilm die Mandy maakte voor Meiden van Holland ontdekte ze dat ze spuitend kan klaarkomen. In haar eerste sexfilm deed ze dit dan ook meer dan één keer. De lekkere hete squirtende tiener is inmiddels uitgegroeid tot een ware seksmeesteres die heel goed weet wat ze wil. De vrolijke Hollandse meid heeft geil geëxperimenteerd bij Meiden van Holland. Zo is ze erachter gekomen dat ze net zo graag een nat poesje likt als een harde paal diep in haar keeltje steekt. Over diep gesproken, Mandy Slim houdt van een dikke paal diep anaal. Ze had een dubbele penetratie op haar wensenlijstje staan en dat vond ze zo geil dat ze zelfs twee DP sexfilms bij Meiden van Holland opnam.

Nu zijn we enkele jaren en vele sexfilms verder. Mandy heeft haar bruine lokken porno-blond geverfd en is met de jaren steeds meer sex uit gaan stralen. Mandy maakte sexfilms met Kim Holland en met Handyman. Deze sexfilms zijn nog altijd te zien op Meiden van Holland.